Aktiviteter

Hos MedicinRådgivningen kan du få støtte til din udtrapning på flere måder, så du kan finde den form, der passer bedst til dig.

Online-støttegrupper

I vores støttegrupper kan du, som navnet afslører, få støtte til din udtrapning. Du kan få råd og vejledning, undervisning og sparring med rådgivere og andre i samme situation.

Hjælp til selvhjælp

Dette er ment som hjælp til selvhjælp, så du bliver bedre rustet til at klare hverdagen i de svære perioder.

Du får ligeledes mulighed for at danne fællesskaber med de andre, evt. også udenfor gruppen, i privat regi.

Støttegruppen fungerer også som en aflastning for familie, venner og netværk. Mange i udtrapning er meget bevidste om, hvor krævende de kan være og at det kan slide på dem, som står dem nær.

I gruppen har du mulighed for at blive set, mødt, forstået og lyttet til – det er umuligt for den, der ikke har prøvet det på egen krop at sætte sig ind i problematikken og forstå omfanget af problematikken.

Du kan tilmelde dig en støttegruppe ved at skrive en mail til info@smr.dk eller ved at ringe til os på 70 26 25 10 (ringer du udenfor vores åbningstid, er du velkommen til at lægge en besked, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt).

Fællesskab i lukket Facebook-gruppe

I vores Facebook-støttegruppe får du støtte og sparring med andre i samme situation.

En venlig tone

De tilknyttede rådgivere svarer også gerne på dine spørgsmål vedr. udtrapning, abstinenser mm. hvis de bliver tagget.

Ellers blander rådgiverne sig oftest kun i debatten, hvis der bliver givet forkerte, misvisende og direkte skadelige oplysninger/råd eller hvis tonen bliver hård eller uvenlig.

Fast kontaktpersonordning

Med en fast rådgiver har du mulighed for en tættere kontakt og kan lave aftaler om samtaler uden for vores normale åbningstider.

En, der kender din historie

Hvis du har brug for støtte og vejledning gennem en længere periode, har du mulighed for at blive fulgt af den samme rådgiver, så du ikke, hver gang du ringer eller skriver, skal fortælle din historie på ny.